İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - 50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu

Ock

Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencilerinin yapmış oldukları bağışları ile aldıkları LÖSEV Yaşam Sertifikası

Ock

Beşiktaş İlçesinde düzenlenen Öğretmenler Arası Futbol Turnuvasında Okulumuz 2. olmuştur.

Ock

Mendil Kapmaca Yarışmasından 2. olarak çıkan öğrencilerimize; 8 Ocak tarihinde yapılacak olan maçta başarılar dileriz.

Tem

Okulumuzda öğrenci kayıtları adrese dayalı olarak yapılmaktadır. Kayıt bölgemizde oturmadığı halde sahte taşınma işlemi yaparak, adres değiştirenlerle ilgili yerinde tespit yapılarak suç duyurusunda bulunulacak ve kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Adres dışı talepler, Eylül ayında şartlar dahilinde yerine getirilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Nis

E twinning Logo

Tem

DUYURU

Okulumuz 1.Sınıf aday kayıt listesinde okul /mahalle kapasitesinin üstünde öğrenci görünmektedir. Bunun nedeni yasal olmayan adres taşıma işlemidir. Gerçek hak sahiplerinin tespit edilmesi ve suç sayılan adres taşıma işlemlerinin iptali için aday kayıt listesinde görünen öğrenci velilerinin acilen Okul Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Okul Müdürlüğümüzce    gerekli kontrol ve tespitler yapılmadan kayıt işlemi yapılmayacaktır.

OKUL MÜDÜRLÜĞÜ

May

Şerife Nur Yılmaz Don't be ignorant of drama/Drama Bilmeyen kalmasın eTwinning çalışması

Nis

İstanbul/Beşiktaş 50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Demet Ülgen Bilgin rehberliğinde e

Twinning "Çocuğun İç Sesi Oyunu Ders Duydu" projesine katıldı.Küçük yaşlarda kurulan oyunlar ve oyunlar

içerisinde yer aldığı roller çocuğun ileriki yaşamın şekillenmesinde aktif rol oynar. Aynı zamanda çocuğun dünyası oyundur. Bu bağlamda projemiz;

öğrencilerimizin yaşadıkları ortamlarla ilgili oyunlar oynayarak bilinçlenmesini, bilgilenmesini, yaşadıkları alanların gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmasını sağlamaya yöneliktir. Bu amaçla, Okulumuzda, evimizde, ülkemizde, doğada olmak üzere güvenli ve sağlıklı bir hayatın gerekliliklerine ulaşmayı esas almaktadır.

HEDEFLER

1-Okul hayatında uyulması gereken kurallara oyunlarla anlatma, arkadaşlarına örnek olma

2-Derslerinde etkin şekilde oyunlara işlenmesi

3-Sağlıklı bir yaşamın için spor ve takım oyunlarına önem verme

4-Bilişsel ve duyuşsal beceriler geliştirmek

5-Kendini ifade etme becerisini geliştirmek

6-Oyun araçlarını kullanırken güvenliğe dikkat etme

7-Empati yeteneğinin geliştirme

8-Ülkemizde ve dünyada oynanan oyunları öğrenme

9-Öğrencilerimizle sağlıklı iletişim kurarak onları kötü alışkanlıklardan koruma

Proje süresince düzenlenecek öğretmen ve öğrenci webinarlarıyla projenin online olarak görüşülmesi,

proje çalışmalarının belirlenmesi, değerlendirilmesi sağlanacaktır. Twinspace forum , sohbet alanında

proje görüşmeleri ve tartışmaları yapılacaktır. Proje ortakları, oluşturulacak sanal medya hesapları üzerinden de proje süresince görüşmeleri sürdüreceklerdir.