İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - 50. Yıl Süheyla Artam İlkokulu

Şbt

ŞUBAT AYI TEBLİĞLER DERGİSİ İÇERİĞİNDE OKULLARIN HİZMET PUANLARI DA GÜNCELLENMİŞTİR.

b_iys_dosyalar/2020_03/11160557_MEB_Kurum_Tanitim_Kilavuzu.pdf

BAŞVURU TARİHLERİ 15-18 ŞUBAT 2021

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilim ve Sanat Merkezlerine 2021 yılında öğretmen alımına ilişkin İl Öğretmen Değerlendirme Komisyonu tarafından oluşturulan eğitim etkinliği puan listesi aşağıya çıkarılmıştır.

Eğitim etkinliği puanına itirazda bulunacak öğretmenlerin ilgi kılavuzun itirazlar başlığının;

5'inci maddesindeki '' Başvuru esnasında il öğretmen değerlendirme komisyonuna gönderilmeyen belgelerin Değerlendirme Kriterleri Formu (EK-2) üzerinden yapılan değerlendirme sonuçlarına ait itiraz sürecinde eklenmesi halinde, belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.''

6'ıncı maddesindeki ''Onaylanmış başvuru formunda belirtilmeyen belgeler itiraz öncesi ve sonrasında değerlendirmeye alınmayacaktır.'' hükümlerini dikkate alması gerekmektedir.

Ayrıca; son 5 yıl içerisinde yapılmayan çalıştay, hizmet içi veya kongreye katılımlar ile Valilik ve Kaymakamlık tarafından verilmeyen başarı, teşekkür, takdir , üstün başarı ve aylıkla ödüller İl Öğretmen Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirmeye alınmamıştır.

Ek: Puan Listesi(1 Adet)

Şbt

YÖKDİL SINAV GÖREV TALEP SÜRECİ:10-15 ŞUBAT 2021 TARİHLERİ ARASINDA GİS-ÖSYM SİSTEMİ ÜZERİNDEN ALINACAKTIR.

Şbt

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı Genel Müdürlük haline getirildi.
- Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün
"e) Bakanlığa ait sosyal tesislerle ilgili işleri yürütmek,"
şeklindeki görevi
"Bakanlığa ait öğretmenevi ve akşam sanat okulu, misafirhane ve benzeri sosyal tesislere ilişkin usul ve esasları belirleyerek her türlü iş ve işlemleri yürütmek" şeklinde değiştirildi

Şbt

4 Şubat 2021 10:00 14582 Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Şubat Ayı Örnek Soruları Yayımlandı

Şubat Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Şubat Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

BAŞVURU TARİHLERİ 2-9 ŞUBAT 2021

ÖSYM-GİS MODÜLÜ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPILABİLİR.